Feta met Groenten en Pecannoten

Verrassend eenvoudig lekker recept: feta met groenten en pecannoten. Heerlijk en makkelijk klaar te maken, en volop variatiemogelijkheden met bijvoorbeeld andere koolhydraatarme en ketovriendelijke noten en groenten.

Ingrediënten
 200 g feta
 30 g pecannoten
 200 g spruitjes
 ¼ rode paprika
 2 lente-uitjes
 60 g olijven
 40 g olijfolie

Bereiding
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Snijd de feta in tweeën, leg de stukken in een vuurvaste schaal en zet 10 minuten in de oven of tot de feta aan de hoeken lichtjes begint te kleuren.

3

Snijd de lente-ui in fijne ringetjes en de paprika in blokjes.

4

Stoof de groenten in de olijfolie. Voeg je lievelingsolijven toe, maakt niet uit of ze groen of zwart zijn, als je ze maar lekker vindt. Kruid met zwarte peper en zout.

5

Hak de noten grof.

6

Leg op elk bord een plakje feta en schik de groenten ertegenaan. Werk af met de noten.

7

Eet smakelijk!