Kaas

Kerstspecial: Brie SoepDoor Bert KunstHou je van Kerst en ben je gek op brie? En wil je lekker gezond smullen? Ga dan voor de Kerstspecial Brie Soep! Super makkelijk en heerlijk.
Zalmcarpaccio met Garnalen en KomkommerDoor Bert KunstEen zalmpakketje met een heerlijke vulling van Hollandse garnalen, cottage cheese en ei. Dit is een feestgerecht en de combinatie met zalm is goddelijk. De frisse en supergezonde komkommer carpaccio maakt dit voorgerechtje helemaal af.
Aubergine met Vegetarisch Gehakt en FetaDoor Bert KunstHet is nu tijd voor de gevulde aubergine. Een lekker vegetarisch recept van een aubergine met vegetarisch gehakt en feta. Smakelijk te serveren met aardappeltjes, tomaatjes en een frisse salade!
Feta met Groenten en PecannotenDoor Bert KunstVerrassend eenvoudig lekker recept: feta met groenten en pecannoten. Heerlijk en makkelijk klaar te maken, en volop variatiemogelijkheden met bijvoorbeeld andere koolhydraatarme en ketovriendelijke noten en groenten.
Cheeseburger met Tomaat en Kaas en SlaDoor Bert KunstMet dit recept van heerlijke cheeseburger maak je de lekkerste burgers. Zelf burgers maken is heel makkelijk, gebruik kwalitatief goed rundergehakt voor die extra intense smaak!