Met dit recept van heerlijke cheeseburger maak je de lekkerste burgers. Zelf burgers maken is heel makkelijk, gebruik kwalitatief goed rundergehakt voor die extra intense smaak!
Verwarm de grill voor op 175° Celsius.
Doe het gehakt met de specerijen in een kom.
Meng goed door elkaar heen en verdeel het gehakt dan in porties.
Maak elke portie in een burger.
Verwarm de grillpan op hoog vuur. Zodra de pan goed heet is de olijfolie toevoegen.
Leg de burgers in de hete grillpan en bak ze 2-3 minuten voordat je ze omkeert. Bak de andere kant ook 2-3 minuten. Je burgers zijn dan medium-rare, want ze gaan ook nog even onder de grill.
Snij de fontina in plakken of rasp het. Zodra de burgers bruin zijn, leg je de fontina er op.
Zet de burgers een paar minuten onder een voorverwarmde grill. De tijd hangt af van hoe je je burgers wilt: medium-rare of doorgebakken. Laat de fontina smelten.
Meng de mayonaise, crème fraîche, paprikapoeder en knoflookpoeder door elkaar heen. Proef even en als je het niet pittig genoeg vindt voeg dan wat chilipoeder toe.
Leg een paar bladen ijsbergsla op een bordje. Leg de burger op de ijsbergsla. Doe wat saus op de burger en leg een paar plakjes tomaat en een plakje komkommer op de burger. Strooi er wat zout en peper overheen.
Eet smakelijk !
BRONNEN
=> Lees het artikel over 101 Keto Recepten en laat je verrassen;
=> Veel dank gaat uit naar Keto recepten voor inspiratie en kennis;
=> Laat je informeren door alle andere berichten om objectief te kunnen oordelen.
OM OOK JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN
=> De Goddelijk gerookte zalm met avocado en postelein; &
=> De Zalig gegrilde aubergine met tomaat en ricotta.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Verwarm de grill voor op 175° Celsius.
Doe het gehakt met de specerijen in een kom.
Meng goed door elkaar heen en verdeel het gehakt dan in porties.
Maak elke portie in een burger.
Verwarm de grillpan op hoog vuur. Zodra de pan goed heet is de olijfolie toevoegen.
Leg de burgers in de hete grillpan en bak ze 2-3 minuten voordat je ze omkeert. Bak de andere kant ook 2-3 minuten. Je burgers zijn dan medium-rare, want ze gaan ook nog even onder de grill.
Snij de fontina in plakken of rasp het. Zodra de burgers bruin zijn, leg je de fontina er op.
Zet de burgers een paar minuten onder een voorverwarmde grill. De tijd hangt af van hoe je je burgers wilt: medium-rare of doorgebakken. Laat de fontina smelten.
Meng de mayonaise, crème fraîche, paprikapoeder en knoflookpoeder door elkaar heen. Proef even en als je het niet pittig genoeg vindt voeg dan wat chilipoeder toe.
Leg een paar bladen ijsbergsla op een bordje. Leg de burger op de ijsbergsla. Doe wat saus op de burger en leg een paar plakjes tomaat en een plakje komkommer op de burger. Strooi er wat zout en peper overheen.
Eet smakelijk !