Overheerlijke Keto Recepten

– bijgewerkt op 03 november 2020 –

Op voorhand al zin gekregen in die overheerlijke keto recepten of wil je direct beginnen met de Keto Revolutie ? Dan hoef je niet het uitgebreide artikel te lezen en kun je jezelf direct trakteren en de uitdaging aangaan:

Ja! Geef mij toegang tot al die heerlijke recepten!

of

Begin nu met de Keto Revolutie!

Hoe werkt het Keto dieet?

Een ketodieet werkt in theorie vrij simpel, zoals ook uitgelegd in het “bericht “Waarom het keto dieet en de revolutie?“. Je verminderd de inname van koolhydraten en verhoogd de inname van vetten. Wanneer je dit doet, gaat je lichaam op een natuurlijke manier weer vet aanspreken als brandstof. Klinkt dat te makkelijk (en te goed) om waar te zijn? Ga de uitdaging en laat je verrassen door overheerlijke keto recepten die je helpen bij het dieet.

Waarom koolhydraten?

Koolhydraten geven je energie om te denken, praten, bewegen, enzovoorts. Vooral voor de hersenen en rode bloedcellen zijn ze belangrijk. De hersenen kunnen zelfs niet zonder glucose, een soort koolhydraat. Als je door, bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet, te weinig koolhydraten binnenkrijgt, dan gebruikt het lichaam eiwitten als energiebron. Aan volwassenen adviseert de Gezondheidsraad om 40 tot 70% van alle calorieën uit koolhydraten te halen. Voor kinderen gelden iets andere getallen.

Vraag jezelf af… als jij gedurende de dag constant brood, pasta, snoep, koek blijft eten, dan “weet” je lichaam dat er genoeg suiker binnenkomt om te gebruiken als brandstof. Op die manier blijft je lichaam deze brandstof gebruiken. Aan de andere kant, als je slechts 3-4 dagen zonder teveel suiker en koolhydraten leeft, dan realiseert je lichaam zich dat het een andere bron van energie moet gaan vinden … VET. Je begint met het verbranden van vet, je energie neemt toe, en je humeur en gelukzaligheid schieten als een raket de lucht in.

Welke voordelen heeft het keto dieet?

Mocht je iemand kennen die een ketodieet volgt, dan heb je vast al wel gehoord over de vele gezondheidsvoordelen die het met zich meebrengt. Maar wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat er een hele wetenschappelijk community bezig is met het onderzoeken van dit dieet om in te zetten tegen verschrikkelijke moderne ziektes zoals kanker, obesitas, Alzheimer etc.

Een manier van eten zo krachtig dat gebruikers en onderzoekers de volgende voordelen rapporteren:

keto vet verbranden revolutie recepten menu 3
 • Verhoogde energie
 • Vetverlies
 • Gezonde, Stralende Huid
 • Stabiel Humeur
 • Beter Uithoudingsvermogen en Herstel
 • Geen Honger / behoefte aan suiker
 • Potentiële Kankerpreventie
 • Ondersteuning bij Neurologische en Cognitieve Ziekten
 • Betere Mentale Staat

Kort gezegd, wanneer je begint met een gezond keto dieet, dan breng je je lichaam weer terug in een metabolische staat die flexibel is (zoals het hoort).Die ervoor zorgt dat je zowel vet als suiker als brandstof kunt gebruiken en je gemakkelijk kunt switchen tussen deze twee. Het is geen wonder dat je lichaam en gezondheid een flinke sprong voorwaarts gaat maken! En dit is waarom het ketodieet één van de sterkst groeiende gezondheidstrends is ter wereld… omdat de resultaten voor zichzelf spreken.

GezondheidGezondheid

Wanneer gaan de overheerlijke keto recepten voor jouw lichaam werken?

Er zijn 3 primaire regels die ervoor zorgen dat de heerlijke recepten voor jouw lichaam gaan werken in plaats van het tegen te werken:

 • Jouw lichaam gaat zijn natuurlijke vetverbrandende modus weer ontdekken
 • Je krijgt geen gifstoffen meer binnen of andere ontstekingsbevorderende voeding meer binnen
 • Je krijgt voedingsstoffen binnen die je lichaam al jarenlang mist

Als eerste, switcht jouw lichaam weer terug in een metabolisch proces genaamd ketose wanneer je een keto dieet volgt. Dit is de staat waar jouw lichaam weer vet als brandstof gebruikt. Maar de 2e en 3e regels zijn net zo belangrijk. Alleen wanneer je alle 3 de regels toepast binnen jouw keto dieet zul je alle positieve veranderingen ervaren die je verschillende mensen om je heen hoort roepen.

Paleo en keto expert Mitchel van Duuren heeft een nieuw programma ontwikkelt om zonder problemen en in alle gezondheid het keto dieet te volgen – in combinatie met zijn intermittent fasting protocol transformeer je jouw lichaam in de helft van de tijd. De unieke 1-2 combi van keto en intermittent fasting brengt jouw lichaam in no time in een staat van ketose waarbij je jouw lichaam forceert om vet te gebruiken als brandstof. Wil je meer weten over intermittent fasting, lees dan eens dit bericht.

Hoe zorg ik ervoor dat ik het keto dieet volhou?

We merkten dat veel van onze keto revolutie klanten uitdagingen hadden met inspiratie voor nieuwe recepten om zo verveling van maaltijden te voorkomen. Daarom hebben we het boek “101 Keto Recepten”ontwikkeld … Dit prachtige 220 pagina’s, full color kookboek kun je gebruiken op je computer, tablet of je kunt het uitprinten en meenemen waar je maar wilt. Het is het ultieme “keto-maatje” die jouw keto dieet makkelijk, veelzijdig, smaakvol en voedingsrijk maakt.

Zelfs als je niks weet over het keto dieet (hoewel ik je ten zeerste aanraad om je in te lezen), kun je beginnen met het eten van ALLEEN deze recepten gedurende de dag om binnen no-time in ketose geraken.

Daarnaast hebben we ook ons best gedaan om de recepten zoveel mogelijk volgens de Paleo lifestyle te ontwikkelen. Dat betekent dus geen:

keto vet verbranden revolutie recepten
 • Graan;
 • Zuivel;
 • Suiker;
 • Bonen;
 • Conserveringsmiddelen; en/of
 • Gifstoffen.

Geniet van Nieuwe Creaties en Oude Bekenden Tijdens Jouw Ketodieet

De meeste mensen denken dat het volgen van een ketodieet betekent dat je al je favoriete gerechten moet opgeven zoals brood, pasta, muffins, en granola. Dat is echter dus een misverstand.

Hoe kom ik aan het keto recepten boek?

Met ons “101 Keto Recepten” kookboek, ontdek je nieuwe favoriete maaltijden, maar her ontdek je oude:

keto vet verbranden revolutie recept
 • Courgettekoekjes met gerookte zalm;
 • Kip cacciatore;
 • Courgette nacho’s;
 • Pesto frittata met broccoli;
 • Chocolade chiamousse;
 • Italiaanse gehaktballetjes;
 • Broccolisoep;
 • Dille-kipsalade;
 • Kipburgers;
 • Speculaasbites;
 • En nog veel veel meer …

Bij elk gerecht staan alle macro’s (inclusief calorieën en netto koolhydraten) zodat je niet meer zelf hoeft te gaan rekenen. Die tijd kun je beter gebruiken terwijl je geniet van het eten en de andere leuke dingen in jouw leven.

Mijn favoriete recepten zijn toch wel: Kip met Pindakaas & Keto wrap met roomkaas en zalm. Ik ben erg benieuwd naar jouw favoriet!

Nieuwsgierig geworden naar al die overige overheerlijke gerechten uit het keto recepten boek, trakteer je dan vandaag nog!

voorkant boek 101

Nieuwsgierig geworden naar al die recepten?

Wil je samen met al die heerlijke gerechten ook nog eens echt gaan afvallen?

Ga dan helemaal voor de vernieuwde Keto Revolutie. Zet een doel voor jezelf, ga ervoor en daag jezelf uit om in een mum van tijd meerdere kilo’s kwijt te raken.

keto revolutie cta

Velen gingen je voor en vielen al meerdere kilo’s af!

Er zijn ook andere receptenboeken verkrijgbaar als het gaan om keto, kan dan eens op de volgende websites:

Andere afvalmethodes: Droog trainen protocol vrouwen en afvallen met keto

Uiteraard zijn er ook andere afvalmethodes die wellicht beter bij jou zouden passen. Op de volgende pagina’s worden deze methoden verder behandeld:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.