Wat is het Keto Dieet en de Revolutie?

– bijgewerkt op 03 november 2020 –

Op voorhand al zin gekregen in die overheerlijke keto dieet recepten of wil je direct beginnen met de Keto Revolutie ? Of word je er ook moe van om met het overmatige buikvet rond te blijven lopen, een trage schildklier, weinig energie en een slechte spijsvertering? Dan hoef je niet het uitgebreide artikel te lezen en kun je jezelf direct trakteren ende uitdaging aangaan:

Ja! Geef mij toegang tot al die heerlijke gerechten!

of

Begin nu met de Keto Revolutie!

Waar is het allemaal begonnen?

Ergens begin 1900, was er een pientere Engelse dokter die zich realiseerde wat de beste manier was om mensen te helpen met hun overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Namelijk het eten van minder suiker en geraffineerde koolhydraten. Hij was erg succesvol, en andere dokters pikten dit op. Vervolgens werd er in Amerika door andere dokters een dieet “ontdekt” wat enorm weinig koolhydraten bevatte maar een super goede uitwerking had bij kinderen met epilepsie. Dit dieet kennen we als het ketogeen (of keto) dieet en dit is dan ook het begin van het keto dieet en de keto revolutie.

keto vet verbranden dieet revolutie dr russel wilder

Het duurde vele jaren onderzoek voor wetenschappers om te begrijpen waarom een ketodieet zo goed werkte, maar ze ontdekten eindelijk datgene wat een fundamenteel aspect is van onze lichamelijk biologie … En dat is dat … jouw lichaam voornamelijk gebouwd is om afhankelijk te zijn van één bepaalde brandstof, namelijk vet.

Dit is onderdeel van onze biologie: jouw lichaam kan ook suiker gebruiken als brandstof, maar over het algemeen zou het afhankelijk moeten zijn van vet.

Waarom koolhydraten?

Koolhydraten geven je energie om te denken, praten, bewegen, enzovoorts. Vooral voor de hersenen en rode bloedcellen zijn ze belangrijk. De hersenen kunnen zelfs niet zonder glucose, een soort koolhydraat. Als je door, bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet, te weinig koolhydraten binnenkrijgt, dan gebruikt het lichaam eiwitten als energiebron. Aan volwassenen adviseert de Gezondheidsraad om 40 tot 70% van alle calorieën uit koolhydraten te halen. Voor kinderen gelden iets andere getallen.

Een keto dieet werkt in theorie vrij simpel. Je vermindert de inname van koolhydraten en verhoogd de inname van vetten. Wanneer je dit doet, gaat je lichaam op een natuurlijke manier weer vet aanspreken als brandstof.

Klinkt dat te makkelijk (en te goed) om waar te zijn? Vraag jezelf af … als jij gedurende de dag constant brood, pasta, snoep, koek blijft eten, dan “weet” je lichaam dat er genoeg suiker binnenkomt om te gebruiken als brandstof. Op die manier blijft je lichaam deze brandstof gebruiken.

Aan de andere kant, als je slechts 3-4 dagen zonder teveel suiker en koolhydraten leeft, dan realiseert je lichaam zich dat het een andere bron van energie moet vinden … namelijk vet. Je begint met het verbranden van vet, je energie neemt toe, en je humeur en gelukzaligheid schieten als een raket de lucht in.

Is keto iets nieuws?

keto vet verbranden dieet revolutie menu 1

Inmiddels zul je wel ergens iets gehoord hebben over het “keto dieet” en de krachtige werking om vet te gebruiken als brandstof.

Het ketose dieet is niets nieuws: in 1921 werd het geïntroduceerd als een dieet om epilepsie te behandelen. Inmiddels is een enorme hype ontstaan rondom het keto dieet en de revolutie. Het wint enorm aan populariteit om één van de meest belangrijke redenen in fitness land: Het kan je helpen om vet te verliezen.

Naast het verliezen van vet zou het keto dieet nog vele andere positieve eigenschappen hebben. Er bestaat zelfs een grote groep fanatieke keto-volgers die beweert dat een dieet o.b.v. ketonen als energie de meest uiteenlopende positieve uitwerkingen heeft.

De meest vooraanstaande natuurlijke dokters van over de hele wereld gebruiken deze manier van eten om dodelijk buikvet te verbranden, kankercellen te elimineren, diabetes type 2 om te keren, en epilepsie bij kinderen te genezen. Het zou je brein gezonder maken, je cognitief vermogen vergroten, je levensduur verlengen, en zo worden er nog talloze voordelen aan keto toegeschreven.

Het enige nadeel van de populariteit van dit dieet is dat er veel fabels de wereld in worden geslingerd. Mensen horen via via dat je ongelimiteerd vlees kunt eten, als je maar geen koolhydraten binnen krijgt. Dat het hetzelfde is als Atkins.

Keto recepten en revolutie

Paleo en Keto expert Mitchel van Duuren heeft een nieuw programma ontwikkelt om zonder problemen en in alle gezondheid het Keto dieet te volgen – in combinatie met zijn intermittent fasting protocol transformeer je jouw lichaam en body tone in de helft van de tijd.

De unieke 1-2 combi van keto en intermittent fasting brengt jouw lichaam in no time in een staat van ketose waarbij je jouw lichaam forceert om vet te gebruiken als brandstof.

keto vet verbranden dieet revolutie voorkant boek 101

Het is gemakkelijker te volgen dan welk ander dieet dan ook, en geeft je alle voordelen van keto, zonder de nadelen die je gaat ervaren als je dit op eigen houtje gaat uitzoeken. Inmiddels zijn er al vele Keto recepten ontstaan en de lekkerste hiervan zijn gebundeld in een Keto-recepten boek. Wil je daar ook meer over weten, ga dan naar overheerlijke keto recepten.

Inmiddels zijn er duizenden klanten door zijn programma heen gegaan en komen er enorm veel succesverhalen uit zijn programma.

Hieronder staat een aantal quotes van blije klanten die o.a. zeggen:

keto vet verbranden dieet revolutie menu 2

● Gewoon je goed voelen. 2 weken bezig. 1,5 kg kwijt… voel me echt minder pafferig, losser in mijn lichaam. Minder vermoeidheidsdips, geen hongergevoel;

● Afgelopen maandag begonnen. 81.5 kilo. Vandaag 78.4. Ik zit in ketose en voel me prima. Niet hongerig of slap. Heerlijk dit;

● Ik ben inmiddels bijna 6 weken bezig… voel me super… slaap beter… geen honger… en 7 kilo afgevallen. Vermoed dat ik nu wel fatadapted ben. Maf nog 1 kilootje af en dan ben ik superblij met mijn lichaam en hoe ik me voel.

Dit is slechts een kleine greep van de vele succesverhalen die inmiddels zijn ontstaan na het gebruik van het keto dieet en de keto revolutie.

Wat is er mogelijk met de Nieuwe Keto Revolutie?

Na de eerste 3 dagen

 • Meer energie
 • Opgeblazen gevoel verdwijnt
 • Gifstoffen worden afgedreven
 • Honger begint te verdwijnen
 • De “mist” in je hoofd trekt op

Na 7 dagen

 • Betere spijsvertering
 • Vet wordt gebruikt als brandstof
 • Je geniet voor een gezond uiterlijk
 • Huidproblemen beginnen te verdwijnen
 • Gewrichten en stramme spieren beginnen soepeler te worden

Na 21 dagen

 • Makkelijk gewichtsverlies
 • Stralende huid
 • Herstel van jeugdige energie
 • Slanker en sterker uiterlijk
 • Gezonde schildklier functie komt terug
 • Tekenen van lekkende darm worden gerepareerd

Hoe jij vandaag al kan beginnen met het keto dieet!

Ben je nieuwsgierig geworden naar het dieet en/of wil je zelf graag gaan afvallen en vet gaan verbranden? Velen gingen je voor en vielen al meerdere kilo’s af, begin dan nu met de Keto Revolutie:

keto revolutie recepten dieet

Velen gingen je voor en vielen al meerdere kilo’s af!

Ben je nog niet overtuigd en heb je behoefte aan reviews en ervaringen, ga dan naar de review over de Keto Revolutie, om de voor- en nadelen tot je te nemen en om nog meer informatie hierover tot je te nemen. De Keto Revolutie is een combinatie van mind-set, doorzettingsvermogen en heerlijke recepten. Zijn de eerste 2 voor jou geen probleem, en ben je alleen maar geïnteresseerd in recepten, dan is dit receptenboek waarschijnlijk iets voor jou:

voorkant boek 101

Nieuwsgierig geworden naar al die recepten?

Ben je geïnteresseerd in een review over de Keto Recepten inclusief ervaringen, laat je dan uitvoerig informeren en ook inspireren met alle voor- en nadelen.

Uiteraard zijn er meer website die gaan over Keto, hieronder volgt een greep daarvan:

GezondheidGezondheid

Andere afvalmethodes: Droog trainen protocol vrouwen en afvallen met keto

Uiteraard zijn er ook andere afvalmethodes die wellicht beter bij jou zouden passen, waarbij je bijvoorbeeld snel afvalt en zich richten op jouw body tone. Op de volgende pagina’s worden deze methoden verder behandeld:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.