Wrap met Kip en Bacon en Sla

Weinig koolhydraten, wel eiwitten, vet en groente eten, met als doel het verbranden van je vetreserves. Wil je een keertje een keto dieet proberen? Ga dan voor deze heerlijke keto wrap met kip en bacon en sla.

Keto Wrap van Sla met Kip en Bacon uitgelicht
Porties4 Porties
Bereidingstijd10 minKook tijd15 minTotaal tijd25 minMoeilijkheidsgraadBeginner
Ingrediënten
 1 Krop ijsbergsla
 1 tsp Mayonaise
 6 Biologische kip of kalkoenfilet
 2 pt Spek, gekookt en in tweeën gesneden
 2 Plakjes tomaat
 1 Perkamentpapier
Bereiding
1

Leg het bakpapier op je werkblad.

2

Laag 6 tot 7 grote blaadjes sla in het midden van het perkamentpapier, zodat je een basis maakt van de sla.

3

Verdeel de mayonaise over het midden van de sla wrap. Bestrooi dit daarna met de kip of kalkoen, spek en tomaat.

4

Rol de sla wraps met het perkament als basis zo strak mogelijk.

5

Halverwege het rollen stop je de uiteinden van de wraps naar het midden. Blijf de slawrap rollen, houd hem zo strak mogelijk en gebruik het perkamentpapier om je te helpen.

6

Als het volledig is ingepakt, rol je de rest van het perkament strak om de sla.

7

Snijd met een gekarteld mes de slaomslag bijna helemaal door, laat een klein stukje van het perkament heel om het bij elkaar te houden.

8

Eet smakelijk !

Categorie, ,

KokenKoken

 

BRONNEN

=> Lees het artikel over 101 Keto Recepten en laat je verrassen;

=> Veel dank gaat uit naar Girls Who Magazine voor inspiratie en kennis;

=> Laat je informeren door alle andere berichten om objectief te kunnen oordelen.

 

OM OOK JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN

=> De Goddelijk gerookte zalm met avocado en postelein; &

=> De Zalig gegrilde aubergine met tomaat en ricotta.

Ingrediënten

Ingrediënten
 1 Krop ijsbergsla
 1 tsp Mayonaise
 6 Biologische kip of kalkoenfilet
 2 pt Spek, gekookt en in tweeën gesneden
 2 Plakjes tomaat
 1 Perkamentpapier

Bereidingswijze

Bereiding
1

Leg het bakpapier op je werkblad.

2

Laag 6 tot 7 grote blaadjes sla in het midden van het perkamentpapier, zodat je een basis maakt van de sla.

3

Verdeel de mayonaise over het midden van de sla wrap. Bestrooi dit daarna met de kip of kalkoen, spek en tomaat.

4

Rol de sla wraps met het perkament als basis zo strak mogelijk.

5

Halverwege het rollen stop je de uiteinden van de wraps naar het midden. Blijf de slawrap rollen, houd hem zo strak mogelijk en gebruik het perkamentpapier om je te helpen.

6

Als het volledig is ingepakt, rol je de rest van het perkament strak om de sla.

7

Snijd met een gekarteld mes de slaomslag bijna helemaal door, laat een klein stukje van het perkament heel om het bij elkaar te houden.

8

Eet smakelijk !

Wrap met Kip en Bacon en Sla

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.