Als het weer Sinterklaastijd is, dan is dit recept toch altijd weer een favoriet: Sinterklaas Speculaas met Warme Chocolademelk. Eerst een lekker stevige wandeling buiten in de kou en dan jezelf met dit warme drankje opwarmen.
Verhit de melk in een pannetje.
Voeg de chocolade in stukjes toe en laat al roerend smelten.
Voeg het cacao poeder, kaneel en speculoos pasta toe en laat ook door de melk opnemen.
Roer eventueel een keer goed met een garde door om klontjes te voorkomen.
Giet de melk in glazen en spuit er een toef slagroom op.
Garneer wat kruimels speculaas en een snufje kaneel.
Eet smakelijk!
BRONNEN
=> Lees het artikel over 101 Keto Recepten en laat je verrassen;
=> Veel dank gaat uit naar bron Leuke Recepten voor inspiratie en kennis;
=> Laat je inspireren door alle andere berichten.
OM OOK JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN
=> De Goddelijk gerookte zalm met avocado en postelein; &
=> De Zalig gegrilde aubergine met tomaat en ricotta.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Verhit de melk in een pannetje.
Voeg de chocolade in stukjes toe en laat al roerend smelten.
Voeg het cacao poeder, kaneel en speculoos pasta toe en laat ook door de melk opnemen.
Roer eventueel een keer goed met een garde door om klontjes te voorkomen.
Giet de melk in glazen en spuit er een toef slagroom op.
Garneer wat kruimels speculaas en een snufje kaneel.
Eet smakelijk!