Sinterklaas Speculaas met Warme Chocolademelk

Als het weer Sinterklaastijd is, dan is dit recept toch altijd weer een favoriet: Sinterklaas Speculaas met Warme Chocolademelk. Eerst een lekker stevige wandeling buiten in de kou en dan jezelf met dit warme drankje opwarmen.

sinterklaas-speculaas-met-warme-chocolade
Porties4 Porties
Bereidingstijd5 minKook tijd5 minTotaal tijd10 minMoeilijkheidsgraadBeginner
Ingrediënten
 750 ml volle melk
 100 g melk chocolade
 3 tbsp speculoos pasta
 2 tsp cacao poeder
 snuf kaneel
 bus slagroom
 speculaas kruimels
Bereiding
1

Verhit de melk in een pannetje.

2

Voeg de chocolade in stukjes toe en laat al roerend smelten.

3

Voeg het cacao poeder, kaneel en speculoos pasta toe en laat ook door de melk opnemen.

4

Roer eventueel een keer goed met een garde door om klontjes te voorkomen.

5

Giet de melk in glazen en spuit er een toef slagroom op.

6

Garneer wat kruimels speculaas en een snufje kaneel.

7

Eet smakelijk!

Categorie, ,

KokenKoken

 

BRONNEN

=> Lees het artikel over 101 Keto Recepten en laat je verrassen;

=> Veel dank gaat uit naar bron Leuke Recepten voor inspiratie en kennis;

=> Laat je inspireren door alle andere berichten.

 

OM OOK JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN

=> De Goddelijk gerookte zalm met avocado en postelein; &

=> De Zalig gegrilde aubergine met tomaat en ricotta.

Ingrediënten

Ingrediënten
 750 ml volle melk
 100 g melk chocolade
 3 tbsp speculoos pasta
 2 tsp cacao poeder
 snuf kaneel
 bus slagroom
 speculaas kruimels

Bereidingswijze

Bereiding
1

Verhit de melk in een pannetje.

2

Voeg de chocolade in stukjes toe en laat al roerend smelten.

3

Voeg het cacao poeder, kaneel en speculoos pasta toe en laat ook door de melk opnemen.

4

Roer eventueel een keer goed met een garde door om klontjes te voorkomen.

5

Giet de melk in glazen en spuit er een toef slagroom op.

6

Garneer wat kruimels speculaas en een snufje kaneel.

7

Eet smakelijk!

Sinterklaas Speculaas met Warme Chocolademelk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.