Droog Trainen Protocol Mannen

– bijgewerkt op 03 november 2020 –

Wil jij werken aan een lichaam waar je jezelf echt lekker in voelt en echt trots op bent? Binnen 8 tot 16 weken met “Droog Trainen Protocol Mannen” effectief je vetpercentage verlagen naar ​een strakker​ en mooier gevormd lichaam?

Ja! Ik wil de beste versie van mijzelf worden!

Wat is droog trainen?

keto vet verbranden Droog Trainen Protocol Mannen menu 1

Droog trainen is kortweg het aanpassen van het voedingspatroon en trainingsprogramma, met als doel om vetmassa te verliezen en droge massa (spieren) te behouden. 

Het wordt ook wel cutten genoemd en is eigenlijk het tegenovergestelde van bulken – waarbij geleidelijk aan spiermassa wordt opgebouwd over een periode van enkele maanden.

Cutten houdt verscheidene zaken in. Zo is het de bedoeling dat het lichaamsvetpercentage lager komt te liggen, waardoor meestal ook het lichaamsgewicht zelf zal verminderen. 

Waarom zou je droog trainen?

Het belangrijkste doel van droog trainen? Droog worden houdt in dat je buikvet en vet op andere plaatsen “verbrandt”, waardoor je droger gespierd wordt en onder andere je buikspieren beter zichtbaar worden. We willen onze vetmassa verlagen om zo meer spierdefinitie te krijgen.

keto vet verbranden Droog Trainen Protocol Mannen

Het principe is ontstaan in de bodybuilding wereld. Bodybuilders weten dat het verlagen van de calorie-inname en het aanpassen van het trainingsschema noodzakelijk is om méér spierdefinitie te zien als ze op het podium willen staan. 

Doordat het onderhuidse vet verdwijnt, zullen alle spieren duidelijker zichtbaar worden en vaak ook groter lijken. Dit zijn exact de zaken waar bodybuilders op beoordeeld worden.

Droger worden is echter voor elke fitness-enthousiasteling een mogelijkheid. Hoewel de meeste mensen misschien niet zo ver gaan als professionele bodybuilders, is het wel mogelijk om je lichaam te veranderen in een aantal maanden tijd. Met de juiste aanpak!

Voeding en droog trainen protocol mannen

Je vetpercentage verlagen kan, zoals iedereen weet, enkel als je op je voeding let. Het perfecte droog trainen dieet bestaat niet, maar er zijn wel een aantal basisregels waar je je aan kunt houden om snel goede resultaten te zien:

keto vet verbranden Droog Trainen Protocol Mannen hart
 • Een negatieve energiebalans is een must.
 • Eet voldoende eiwitten.
 • Vergeet micronutriënten niet.
 • Timing kan bijdragen bij het “droog trainen”.
 • Opgelet: Caloriebommen!
 • Je hongergevoel onder controle houden.
 • Drink voldoende water
 • Consumeer voornamelijk onverzadigde vetten
 • Flexibel diëten voor droog trainen

Het beste trainingsschema om te cutten

Je vetpercentage verlagen met voeding is één ding – maar wat als je daarbij ook nog eens je opgebouwde spiermassa wilt behouden? Zodra het aspect van spiermassa aan de vergelijking wordt toegevoegd, wordt het hele proces meteen een stuk complexer. Dat wil echter niet zeggen dat het niet mogelijk is. Een degelijk, snel droog trainen schema is logischerwijs essentieel als je een goede basis wilt opbouwen qua spiermassa. Het is echter ook mogelijk om die massa te behouden tijdens een periode van cutten. Hieronder vind je enkele tips om dat te doen:

 • Blijf zo zwaar mogelijk trainen.
 • Verlaag het volume.
 • Pas op met cardio.
 • Het belang van slaap.
 • Wees realistisch.

Hoe ziet het droog trainen protocol mannen eruit?

 • Heel nuttige en juiste informatie in 1 digitaal protocol;
 • Geen overbodige fitness onzin en overkill aan info;
 • Alle informatie die jij nodig hebt over voeding en training om jouw doelen te bereiken;
 • Eenvoudig uitgelegd en voor iedereen toepasbaar.

Je gaat aan de slag met het berekenen van calorieën, vetten, eiwitten en koolhydraten. Je leert hoe je lichaam werkt en hoe je het in een optimale vetverbrandingsmodus krijgt. Krachttraining heeft dadelijk geen geheimen meer voor jou en je leert welke cardio oefeningen voor maximaal resultaat zorgen. Daarnaast ga je ook aan de slag met bepaalde lifestyle elementen. Je leert waarom ze zo belangrijk zijn en hoe je ze kunt optimaliseren.

Waarom koolhydraten?

Koolhydraten geven je energie om te denken, praten, bewegen, enzovoorts. Vooral voor de hersenen en rode bloedcellen zijn ze belangrijk. De hersenen kunnen zelfs niet zonder glucose, een soort koolhydraat. Als je door, bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet, te weinig koolhydraten binnenkrijgt, dan gebruikt het lichaam eiwitten als energiebron. Aan volwassenen adviseert de Gezondheidsraad om 40 tot 70% van alle calorieën uit koolhydraten te halen. Voor kinderen gelden iets andere getallen.

GezondheidGezondheid

Wie zitten achter het droog trainen protocol mannen en zijn ze betrouwbaar?

keto vet verbranden Droog Trainen Protocol Mannen wat of wie
keto vet verbranden Droog Trainen Protocol Mannen rinus en harry

Rinus en Henry zijn de makers van dit product. Ze zijn samen de oprichters van de website droogtrainenacademie.nl, die maandelijks meer dan 3.000 bezoekers trekt. Voordat ze deze website zijn begonnen werkten ze allebei bij de specialistische dienst van de politie. Ze waren opzoek naar meer vrijheid, en besloten meerdere websites te beginnen om geld te gaan verdienen. Dit haalde niet veel uit. Daarna besloten ze een website rondom sport en fysieke fitheid op te zetten. Hiermee hadden ze immers veel ervaring mee gekregen bij de politie. In 2013 was droogtrainenacademie.nl geboren.

Na vele investeringen in kennis over krachttraining en de juiste voeding, besloten ze in 2018 zich volledig te gaan richten op deze website. Vanuit daaruit hebben ze meerdere producten ontwikkeld, die al vele honderden mannen en vrouwen hebben geholpen. Op de Instagram van de Droog Trainen Academie kom je meer te weten over Rinus en Henry: https://www.instagram.com/droogtrainenacademie/. De website zelf is verder goed verzorgt en bevat alle benodigde gegevens, welke geverifieerd zijn, waardoor het allemaal een betrouwbare indruk achterlaat.

Wat zijn de ervaringen met deze afval methode?

keto vet verbranden Droog Trainen Protocol Mannen voordelen en nadelen

Op de website zijn veel transformaties te zien van cursisten. Dit laat zien dat er echte resultaten worden behaald, en niet alleen beloftes en voorspellingen worden gedaan door de beide heren. Een belangrijk pluspunt dus. De ervaringen van klanten worden voornamelijk duidelijk door transitiefoto’s. De klant maakt een foto voordat hij of zij begon met droog trainen via de stappen uit het protocol, en na een paar maanden opnieuw. In dit soort foto’s wordt het verschil goed duidelijk, en dit laat ook echte resultaten zien. Je kunt dit als bedrijf niet zomaar verzinnen.

Ik heb het hele internet afgezocht naar een slechte ervaring met de Droog Trainen Academie, maar ben hier (gelukkig) niet in geslaagd. Op de bekende review site Trustpilot vond ik wel een account van het bedrijf, maar er stonden geen reviews bij geschreven. De conclusie is dat de ervaringen positief zijn, en de producten je geld waard zijn. De vele foto’s laten mooie transities zien van echte mensen. Na aankoop krijg je direct toegang tot de het volledige pakket van de droog trainen academie.

Het beste droog trainen protocol mannen

Wil je nog méér halen uit je cut dit jaar? Ben je een man die voor eens en voor altijd écht de best mogelijke resultaten wil bereiken? Klaar Om ​Het Lichaam Van Je Dromen Te Bouwen? Dan is het Droog Trainen Protocol echt iets voor jou. Vertrouw op een uitdagend trainingsprogramma en een nauwgezet protocol om je lichaam helemaal te transformeren!

dta mannen ebook

Klaar om fysiek de beste versie van jezelf te worden?

Andere afvalmethodes: Keto, Keto recepten en Intermittent fasting

Uiteraard zijn er ook andere afvalmethodes die wellicht beter bij jou zouden passen. Op de volgende pagina’s worden deze methoden verder behandeld:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.